Sidor

december 29, 2012

Stil och detaljer, mönster och färger - Stil för den mogna mannen...

Något som är viktigt för ens stil är hur man använder detaljer i sin klädsel, även hur man kombinerar mönster och lägger till färger.

För att öppna ögonen för olika möjligheter som står till buds, så är gatubilder en bra källa att ösa ur. Hur man experimenterar med färger i slipsar, halsdukar och andra tillbehör. Hur man vågar blanda olika mönster och material utan att vara låst av gamla klichér, och hur personliga detaljer kan inkorporeras i klädseln på ett lyckat  sätt.

Jag har varit litet feg i det mesta av ovanstående, men skall nu försöka att gradvis ändra på det det utan att det går över styr och ser affekterat eller helt fel ut. En snygg och ledig klädsel med stil, och som är åldersadekvat är vad jag är ute efter att få till.

Några av bilderna kommer från Tweed Run och några av bilderna är på kvinnor, också från Tweed Run. Anledningen till bilderna på damer är att de i allmänhet har en säkrare känsla för att blanda, plocka ihop och få till snygga kombinationer, som kan tjäna som underlag för egna lösningar och inspiration.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar